Serbien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Serbien er en af de hold man bestemt skal tage seriøst da de råder over nogle rigtig gode spillere, som bestemt er klar til at give den max gas til denne slutrunde.

Her kan du se Serbiens nye landsholdsdragter.

Serbiens vej til VM 2018

Serbien vandt deres pulje med 2 point foran Ireland, med en målscorer på +10 mål. Det var en overkommelig opgave at ende øverst i puljen så forventningerne var bestemt at de skulle videre, og det kom de også.

Profiler på Serbiens landshold

Nemanja Matic er manden der skal gå forrest inde på midtbanen hvis Serbien skal have en chance for at vinde. De har faktisk en masse gode spillere men specielt Matic skal levere godt. Han er binde ledet, mellem forsvar og angreb så derfor bliver han bare så sindssyg vigtig i begge ender hvis de skal opnå et godt resultat.

Indledende kampe

Serbien er placeret i Gruppe E sammen med Brasilien samt Costa Rica og Schweiz.

Vores forventninger til Serbien

Forventningerne er klart de går videre i deres gruppe som nummer 2. Jeg tror ikke de kan nå videre som 1’er fordi de skal spille i mod Brasilien som virkelig er et skræmmende godt hold, men de to andre hold er jeg ret sikker på at de nok skal give kamp til stregen og to hold som jeg ser dem stærkere end. Serbien har bare nogle spillere der har prøvet det før og de har nogle unge spillere der vil frem, så derfor er der en god blanding på holdet, så jeg forventer de kommer videre fra deres pulje, men derfra kan man ikke tillade sig at have flere forventninger til dem, men et videre avancement fra puljen skal kunne indfries.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store