Sverige – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Sverige er nok en af de helt store overraskelser ved dette års udgave af VM, da de noget overraskende slog Italien ud i knockout kampene. Det bliver rigtig spænende at følge de svenske drenge, om de kan levere flere overraskelser.

Hvis du ikke allerede har set Sveriges nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Sveriges vej til VM 2018

Sverige har været ude at spille knockout kampe i mod Italien, hvor de noget overraskende gik videre. I den første kamp på hjemmebane spillede de en fantastisk kamp, men på udebane var det spil til et mål. Sveriges vej til VM har været rigtig hård, men man må godt nok tage hatten af for det arbejde de har lavet.

Profiler på Sveriges landshold

Sveriges profiler er helt klart Victor Lindelof og Emil Forsberg. De har ikke Zlatan Ibrahimovic mere, men hvem ved om han lige pludselig trækker i den svenske trøje igen til sommer, nu hvor det nok er allersidste gang han har nogle form for mulighed for at komme til et slutrunde og repræsenterer hans land.

Hvis vi skal tage Emil Forsberg først, er det vist ham der skal binde angrebet og midtbanen sammen. Jeg tror han bliver en vigtig del af Sveriges spil, fordi han er så eksplosiv og god foran målet. Han har også et rigtig godt øje for holdkammeraterne, så en vigtig spiller er han helt bestemt.

Victor Lindelöf er også en vigtig brik i deres defensive linje. Han fik ikke så meget spilletid hos Manchester United i de første par måneder i klubben, men det er blevet til meget mere spilletid de seneste måneder, og egentligt også nogle rigtig stærke præstationer. Det skal han helt sikkert have overført til det svenske landshold, men det plejer han nu også at kunne gøre uden de store problemer. Hvis man skal sige det helt ærligt, så spiller han en del bedre for landsholdet.

Du kan købe Sveriges Landsholdstrøje til VM 2018 hos Unisport, Sportmasterog Adidas.

Indledende kampe

Sverige er placeret i Gruppe F sammen med Tyskland samt Mexico og Sydkorea.

Vores forventninger til Sverige

Forventningerne til Sverige er ikke de helt store. Jeg vil mene at de kun kan overraske lige meget hvordan det end går. De er i en pulje som er muligt at gå videre fra, men man må ikke underkende nogle af holdne fordi så får de problemer. Jeg tror ikke på at det svenske hold klarer sig videre, men vi kan da håbe at vores svenske venner leverer nogle gode kampe og klarer sig videre, men det ser rigtig svært ud. Deres defensive linje bliver afgørende. De plejer at gøre det rigtig godt i forsvaret og det skal de helt sikkert også gøre i år ved VM, for ellers er der ikke ret mange muligheder for at de vinder noget som helst.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store