Tyskland – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Tyskland er nummer 1 på verdensranglisten og som vi altid kender Tyskland så er de et fantastisk samspil hold, der altid gør det godt når det gælder slutrunder. Ikke at forglemme de er forsvarende verdensmestre.

Hvis du ikke allerede har set Tysklands nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Tysklands vej til VM 2018

Tyskland spillede sig nemt videre fra deres gruppe. De vandt 10 kampe ud af 10 mulige med en målscorer på 43:4, hvilket man må sige er meget stabilt. Det skal dog også nævnes at det bedste hold de mødte var Nordirland som bestemt ikke er noget at prale af hvis vi kigger på dem i forhold til Tyskland, så det var en nem pulje, men derfor blev arbejdet stadigvæk gjort færdig på flot vis.

Profiler på Tysklands landshold

Tyskland er et sammenspillet og kollektivet skal gøre arbejde som altid hos tyskerne. Men hvis man dog skal vælge et par stykker, er det Toni Kroos og Manuel Neuer.

Manuel Neuer er en fantastisk målmand og en leder på holdet. Han er desværre stadigvæk skadet og lige nu kæmper han meget for at komme med til VM, men hvis han gør det, er der slet ikke nogen tvivl om at det er en kæmpe kapacitet der kommer med. Jeg er godt klar over at de har nogle rigtig gode målmænd, men Neuer er bare helt speciel hos Tyskerne og at han bliver klar, er et kæmpe boost hvis det sker.

Den anden spiller man bliver nød til at fremhæve er den tyske general på midten Toni Kroos. Han er en fantastisk midtbanespiller som altid er i storform når han spiller på det tyske hold. Han er en leder ligesom Neuer, og en spiller der er utrolig rutineret. Som sagt er tyskerne et kollektiv der skal fungere, men hvis man skal vælge et par stykker, er det klart de to som står højest på listen

Indledende kampe

Tyskland er placeret i Gruppe F sammen med Sverige samt Mexico og Sydkorea.

Vores forventninger til Tyskland

Tyskerne er altid farlige når de er til slutrunder. De er bare en fantastisk sammenspillet trup der altid er farlige og det tror jeg også at vi kommer til at se. Jeg vil ikke sige at de er favoritten nummer 1 til at vinde, men de nærmer sig. Vi ved at hvis de rammer det kollektive så har Lows drenge en fantastisk mulighed for at få fingrende i endnu et trofæ.

De har gjort det før, og jeg vil bestemt ikke udelukket at de gør det igen, men forventningerne til hvor langt de kommer er helt sikkert mellem de 4 bedste, men når de kommer der kan alt ske.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store