Egypten – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Egypten er et relativt ubeskrevet blad, men vi ser dem som et spændende krydderi i dette års slutrunde.

Hvis du ikke allerede har set Egyptens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Egyptens vej til VM 2018

Før Egypten kunne melde sig klar til VM skulle de forbi modstandere som Chad, Congo, Ghana og Uganda. De gik igennem kvalifikationen med 5 sejre, 1 uafgjort med Cameroon og nederlag på udebane til hhv. Chad og Uganda. Der var lidt slinger i valsen undervejs, men det er nok glemt nu for Egypten er klar til VM for 3. gang i historien.

Profiler på Egyptens landshold

På Egyptens landshold er der en lysende klar stjerne der overstråler alle andre. Det er naturligvis Mohamed Salah der til dagligt banker kasser ind for Liverpool FC i Premier League. I skrivende stund er han i topform, og kan han tage den med til VM vil han kunne gøre livet surt for selv de bedste forsvar.

Indledende kampe

Egypten er placeret i Gruppe A sammen med værterne fra Rusland samt Saudi Arabien og Uruguay.

Vores forventninger til Egypten

Kan Mohamed Salah ene mand banke Egypten videre fra den indledende pulje? Vores umiddelbare bud er – nej, det kan han ikke.

Vores forventninger til Egypten er egentlig ikke så store, men de er formentlig ret godt tilfredse med den lodtrækning de har fået. De kommer til at spille for fulde huse i kampen med Rusland som trods alt må vægtes som det letteste af de topseedede hold. Saudi Arabien bør Egypten kunne spille lige op imod, mens det igen ser svært ud mod Sydamerikanerne fra Uruguay. VM er ofte fuld af overraskelser, så man skal ikke afskrive nogen på forhånd, men vi vil tipper Egypten til at slutte som nr. 3 eller 4 i den indledende gruppe A.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store