Uruguay – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Uruguay er et hold man altid kan forvente sig en del af når de har et angriber par der hedder Edison Cavani og Luiz Suarez, men er det nok til at gå hele vejen?

Hvis du ikke allerede har set Uruguays nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Uruguays vej til VM 2018

Inden Uruguay kunne sige de også skulle med til VM 2018, var de i den sædvanlige gruppe i Sydamerika. De endte nummer 2 i puljen – 10 point efter et fantastisk spillende Brasilien hold.

Cavani var på toppen i mange af kampene og fik lavet 10 mål i kvalifikationen. 31 point var nok til at kunne sikre sig en 2. plads, selvom spillet ikke altid var helt optimalt for de hårdt kæmpende Uruguayer.

Profiler på Uruguays landshold

Man kan vist ikke sige ret meget til hvem der er profiler på dette hold. Uruguay har både Suarez og Cavani til rådighed oppe i den offensive del af spillet, og det må man sige er ganske fint. De har hamret mål ind hos deres klubhold i denne sæson. Hvis man kigger lidt længere nede på banen, så har de en Diego Godin som virkelig også er en af de spillere som går forrest i truppen, og altid giver sig 100 procent nede i forsvaret.

Indledende kampe

Rusland er placeret i Gruppe A sammen med værterne fra Rusland, samt Egypten og Saudi Arabien.

Vores forventninger til Uruguay

Luis Suarez og Cavani skal helt bestemt være i topform hvis Uruguay skal have nogle chancer for at nå langt eller sågar gå videre fra deres pulje. De kan være godt tilfredse med deres pulje for dem de skal spille i mod (Saudi Arabien, Egypten, Rusland) er alle nogle hold de kan vinde over og det er jeg også ret sikker på at de forventer at de kan.

Jeg forventer klart at de kæmper sig videre som nummer 1 i deres pulje, men alt efter gruppespillet kommer til at hænge på Suarez og Cavani. De to angriber er alt afgørende for hvor langt de kommer. Holdindsatsen og de to angriber er det Uruguay skal have et spil for at leverer en god indsats ved dette VM.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store