Rusland – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Som vært ved en slutrunde er der altid ekstra pres på. Det kommer Rusland til at opleve fra første fløjt når de åbner ballet d. 14. juni kl. 17.00 mod Saudi Arabien.

Hvis du ikke allerede har set Ruslands nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Ruslands vej til VM 2018

Som vært for verdensmesterskaberne har Rusland naturligvis været selvskrevet til at deltage ved årets verdensmesterskab.

Profiler på Ruslands landshold

Rusland har et godt hold, men en person skiller sig ud, og du har nok allerede gættet hvem. Vi taler naturligvis om Aleksandr Kokorin. Den angrebsivrige spiller boltrer sig til dagligt i Zenit Skt. Petersburg. Han er en stjerne i svøb og ville kunne begå sig i alle verdens største ligaer hvis han skulle få lyst til at begive sig udenfor Rusland på et tidspunkt.

Indledende kampe

Rusland er placeret i Gruppe A sammen med Egypten, Saudi Arabien og Uruguay. Ikke et ord om aftalt spil herfra, men værterne kunne næppe have bestilt en bedre sammensætning af gruppen end netop denne.

Vores forventninger til Rusland

I denne gruppe bør Rusland spille 3 kampe for fulde huse og med minimum 2 sejre på kontoen. Vi er ikke i tvivl om at de går videre fra denne indledende pulje i overbevisende stil.

I forhold til Ruslands videre færd i turneringen er det naturligvis svært at spå, men man skal ikke undervurdere værdien af at være på hjemmebane og alle de fordele det kan give.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store