Frankrig – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Frankrig er en af de helt store favoritter til at vinde dette års udgave af VM. De var tæt på at vinde EM i 16, men blev slået af Portugal i finalen. Frankrig råder over nogle klasse spillere der altid er klar på at give den max gas.

Hvis du ikke allerede har set Frankrigs nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Frankrigs vej til VM 2018

Frankrig gik rimelig nemt videre fra deres VM-pulje, og det havde vi heller ikke forventet andet. De eneste som gav Frankrig lidt modstand, var det Svenske hold, men i alt blev det til en målscorer på 18-6 og blot et enkelt nederlag i 10 kampe.

Profiler på Frankrigs landshold

Antoine Griezmann er Frankrigs helt store stjerne. Han har spillet en fantastisk sæson indtil videre og de ved at den altid farlige angriber bliver vigtig hvis de skal vinde VM i år. En anden profil som jeg også bliver nød til at nævne er Raphaël Varane, som til dagligt tørner ud hos Real Madrid. Han er en vigtig brik i den defensive balance og han kommer helt sikkert til at stoppe en masse chancer, men som vi altid ser så er det vigtig at have en god defensiv stabilitet og det kan han give dem.

Indledende kampe

Frankrig er placeret i Gruppe C sammen med Danmark samt Australien og Peru.

Vores forventninger til Frankrig

Frankrig er helt sikkert en af de helt store favoritter til at vinde dette års VM. De har klasse spillere på alle pladser, og kan nærmest stille med to slagkraftige hold som kan gøre sig gældende. Det forventes også af Frankrig de mindst kommer til semifinalen, men en finale ville bestemt heller ikke være et dårligt bud, fordi de er helt sikkert en af de helt store til at vinde VM.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store