Australien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Australien er et hold som heller ikke er med hver gang, så derfor er det bare en kæmpe bedrift i sig selv at de er kommet videre til VM.

Hvis du ikke allerede har set Australiens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Australiens vej til VM 2018

Australiens vej til VM var ikke helt nem. De endte på en 3 plads i deres gruppe, og skulle dermed ud i nogle kvalifikationskampe. Australien har været ude i kvalifikationskampe i mod Honduras som de vandt 3-1 samlet.

Profiler på Australiens landshold

Tim Cahill er Australiens ubestridte største stjerne, og det har han været i mange år. Han er en sand legende og dette er måske hans sidste chance ved en slutrunde fordi han er ved at være oppe i alderen. Han nettede hele 11 gange for Australien i kvalifikationen så han er bestemt en rigtig vigtig spiller, og en spiller der har været med i mange år så derfor har han selvfølgelig en super erfaring som han kan bruge på alle omkring holdet.

Du kan købe Australiens Landsholdstrøje til VM 2018 hos Unisportog Nike Store.

Indledende kampe

Australien er placeret i Gruppe C sammen med Danmark samt Frankrig og Peru.

Vores forventninger til Australien

Der er ikke så store forventninger til Australien fordi de er i en svær gruppe, og når man skal kigge lidt med de danske briller, så håber vi selvfølgelig ikke at de præsterer særlig godt i mod de danske drenge, men vi må også bare indrømme at Australien ikke har det bedste hold så derfor ser jeg dem ikke gå videre fra gruppen, og måske de ikke engang får point ved slutrunden, men igen dette er også et hold der bare vil nyde de er med. De kommer til at stå rigtig lavt i alle kampene og der møder de bare nogle hold som jeg tror komme til at gøre ondt på dem. Australien kommer ikke til at gå videre fra puljen, men de får 3 rigtig fede og spænende kampe i benene ved VM.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store