Peru – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Peru er et hold som vi ikke må underkende. De har et fantastisk sammenhold på deres hold, og det er spændende at se om hvad de kan gøre noget uventet.

Hvis du ikke allerede har set Perus nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Perus vej til VM 2018

Peru fik en hård og spænende vej til VM. De endte som nummer 5 i deres gruppe som giver en mulighed for at kvalificerer sig. De spillede i mod New Zealand som de vandt 2-0. Det var bestemt ikke en køn kamp, men Peru kæmpede med alt de havde og det var nok til at gå videre til de rigtig sjove kamp.

Profiler på Perus landshold

Farfan er deres helt store profil. Han har været en rigtig stærk spiller de seneste mange år og det tror jeg også at han bliver ved dette VM. Det er ikke sikkert at vi kommer til at se så mange mål fra ham, men de mål de laver Peru skal han nok være indblandet i.

Indledende kampe

Peru er placeret i Gruppe C sammen med Frankrig samt Australien og Danmark.

Vores forventninger til Peru

Det er med lidt blandede følelser man skriver om dette, fordi man må aldrig afskrive Peru, men jeg forventer stadigvæk at Danmark og Frankrig går videre fra denne gruppe, men er man der ikke 100 procent i mod Peru så vinder man ikke. Det er Danmark og Peru som kommer til at kæmpe om den sidste plads videre, så jeg tror desværre ikke at Peru de går videre. De ender på en 3 plads i gruppen.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store