Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018

I skrivende stund er der præcis 90 dage til den VM starter – derfor skal vi naturligvis kigge nærmere på Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018. De nye spillertrøjer er netop er blevet offentliggjort i dag og der er et par lækre detaljer at lægge mærke til ved den nye franske VM kollektion.

Fra d. 5. april kan du købe hele den franske VM kollektion i Nike Store, samt forhandlere som Unisport, Sportmasterog JD Sports.

Når holdkortet består af stjerner som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé, Kingsley Coman og Raphaël Varane er det svært ikke at have store forventninger til det franske landshold ved årets VM slutrunde. Frankrig spiller som bekendt indledende kampe med Danmark, Peru og Australien.

Vi har kigget nærmere på det franske landshold og giver i indlægget om Frankrig til VM 2018 vores bud på hvordan det går dem, samt et indblik i deres vej til VM.

Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018

Frankrigs hjemmebanetrøje

Den franske hjemmebane trøje er en kæmpe hyldest til det franske flag. Hjemmebanetrøjer er traditionelt meget patriotisk og det er også tilfældet denne gang.

Overdelen er blå, shortsene er hvide og sokkerne røde. 100% tricolore.

Frankrigs udebanetrøje

Ved første øjekast ligner det en en helt hvid fodboldtrøje. Ved nærmere øjekast dukker de lækre detaljer dog op. De blå og røde tråde der er vævet ind i stoffet giver trøjen et særligt liv og dynamik.

Som tilbehør til den hvide trøje er blå shorts og hvide sokker.

Frankrigs pre-match kollektion

Nike har naturligvis designet en hel kollektion af pre-match og træningsudstyr til de franske stjerner.

En lækker detalje som vi er særligt begejstrede for er den der opstår umiddelbart inden kampstart. Når holdet går på banen og stiller sig op klar til at synge nationalsangen ‘Le Marsaillaise’ foregår et i de nye Anthem jakker. Det specielle er at jakkerne kommer i 3 farver, hvide, blå og røde. Når spillerne står på række vil de derfor danne det franske flag. Fed detalje Nike!

Se hele Frankrigs Pre-match kollektion her!

Hvor kan man købe Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018?

Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018 kan du fra d. 5. april købe i Nike Store, samt forhandlere som Unisport, Sportmasterog JD Sports.

Frankrigs Udebanetrøje til VM 2018 Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018 Frankrigs Landsholdstrøje til VM 2018 Frankrigs Hjemmebanetrøje til VM 2018

Du kan finde fodboldtrøjen hos den store danske forhandler Unisport, ligesom at JD Sports kunne være en mulighed.

Her har du også mulighed for at få trykt navn og nummer bag på trøjen.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store