Euro 2020

Design dine egne Nike fodboldstøvler

Design dine egne Nike fodboldstøvler! Du er sikker ofte stødt på en fodboldstøvle i en farve som du ikke har set til salg i nogen af de almindelige sportsbutikker som eller på nettet, Unisport.dk

ADVARSEL! Det er stærkt vanedanende at design dine egne Nike fodboldstøvler! Det er en rigtig tidsrøver, og man får bare lyst til at eje alle de fede modeller man får designet.

Hvor disse fodboldstøvler kan købes kan du få svaret på lige her. I hvert fald er der stor sansynlighed for at netop den støvle du har set kan være lavet ved hjælp af Nike’s NikeiD system, der tillader dig at designe din egen fodboldstøvle med lige præcis de farver du foretrækker.

Blandt de mest populære fodboldstøvler lige nu er naturligvis Nike Mercurial Superfly 7, Nike Mercurial Vapor 13 og Nike Phantom Vision. Mulighederne for at sætte sit personlige præg på disse modeller er mange og nedenfor kan du se et par bud på en FodboldFreak udgave af netop de nævnte modeller.

I Nike Store er det muligt at designe fodboldstøvler til både herre, damer og børn, og det er altså støvler til alle formål. Til græs, kunstgræs og indendørs brug.

Ud over at kunne bestemme farver og mønstre på sine forboldstøvler er der også mulighed for f.eks. at skrive sit nummer eller navn på flere af modellerne, og på nogen kan man også få tilføjet sit flag, som man kender det fra flere af stjernernes fodboldstøvler.

Design dine egne Nike Fodboldstøvler!

Besøg Nike Store, hvor mulighederne er mange for at skabe et fedt design der passer til lige præcis dig!

Nedenfor ser du vores bedste bud på lækre designs af de støvler der pt. er tilgængelige i Nike Store.

Nike Phantom Vision Elite 'By You'

Nike Superfly 7 'By You'

Nike Mercurial Vapor 13 'By You'

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store