Argentina – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Argentina er en af favoritterne til at vinde VM, så det bliver rigtig spændende at se hvordan Lionel Messi og Co kommer til at klarer sig i Rusland.

Hvis du ikke allerede har set Argentinske nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Argentinas vej til VM 2018

Selvom Argentina har en masse fantastiske spillere i den offensive del af spillet til rådighed så har de faktisk skuffet en del under kvalifikationen. De formåede kun at scorer 19 mål i 18 kampe hvilket man ikke kan sige er prægende når de har så gode offensive spillere. Argentina kvalificerede sig også først i den allersidste spillerunde i mod Ecuador, hvor Lionel Messi scorede 3 og sendte dem direkte videre.

At spillere som Sergio Agüero og Angel di Maria står i skyggen af Messi er med til at understrege bredden af den argentinske trup.

Profiler på Argentinas landshold

Når man snakker om Argentina, bliver man selvfølgelig nød til at nævne den lille magiker Lionel Messi. Han er deres klart største stjerne trods mange andre stjerner i offensiven, men hvis ikke de ham med så er der slet ikke nogle tvivl om at deres hold ikke var så dominerende. Lionel Messi har en god sæson indtil videre hos Barcelona, og på landsholdet er han anfører så han har et kæmpe ansvar i vejen til VM trofæet

Indledende kampe

Argentina er placeret i Gruppe D sammen med Island samt Kroatien og Nigeria.

Vores forventninger til Argentina

Argentina er en af de helt store favoritter til at tage guldet i år, og det er på grund af Lionel Messi hvis du spørger mig. Deres spil er ikke særlig godt, eller det har det ikke været i kvalifikationen, så derfor er der meget pres på at de skal vise noget bedre spil. De er faktisk også kommet i en ganske god gruppe, men der er vist heller ikke nogle tvivl om at de også skal videre.

Jeg tror det hele står og falder med Lionel Messi. Spiller han ikke en god turnering så har Argentina ikke en chance for at vinde, fordi alt deres spil skal gå igennem Messi. Jeg tror på at det bliver til minimum en semifinale til Argentina, men vinde det hel tror jeg ikke de er i stand til, men spillerne til at gøre det er der selvfølgelig.

Messi har også været ude at udtale af dette er ved at være sidste gang for en masse spillere, så de må være total opsat på at gøre en god figur i år, og mon ikke også at vi får at se en masse lækkerier fra det Argentinske landshold.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store