Kroatien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Kroatien er en af de hold som man aldrig må underkende, men der er heller ikke nogle tvivl om at deres spil skal forbedres inden VM begynder.

Hvis du ikke allerede har set Kroatiens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Kroatiens vej til VM 2018

Kroatien gik videre efter to kvalifikationskampe mod Grækenland. Den første på hjemmebane vandt de overbevisende 4-1, mens returopgøret endte 0-0. De formåede ikke at blive nummer et i deres gruppe da Island snød dem i en af de sidste kampe, så det var bestemt en kæmpe skuffelse men de fik heldigvis stadigvæk mulighed for at komme med til VM.

Profiler på Kroatiens landshold

Luka Modric og Ivan Rakitic er to af de spillere som skal nævnes. De spiller for Real Madrid og Barcelona, og rollen de har på de to hold er egentligt meget ens. De ligger og styrer spillet inde på midten, som jeg også tror at de kommer til at gøre ved VM. Der er slet ikke nogle tvivl om at skal de have det til at fungerer Kroatien så skal de have de to i gang ellers bliver det meget svært. Ivan Rakitic kommer også til at ligge lidt længere fremme på banen så han kan være med til at skabe det offensive lidt mere, mens Modric skal ligge på midten som han plejer og fordele at spillet.

Indledende kampe

Kroatien er placeret i Gruppe D sammen med Island samt Argentina og Nigeria.

Vores forventninger til Kroatien

Kroatien er bestemt et hold man ikke må undervurdere. Rammer de dagen så kan de næsten slå alle hold, så derfor kan man aldrig helt vide sig sikker på hvor man har dem henne.

Jeg tror dog på at de bliver slået ud når vi rammer knald eller fald kampene. De har ikke spillet så godt de seneste par år og har rigtig mange problemer med at lave mål så derfor er jeg ret sikker på at når de kommer i mod et hold som har rigtig meget at skyde med offensivt så kommer de i problemer.

Kroatien skal dog videre fra deres gruppe. Der er ikke nogle tvivl om at det også er nogle grimme kampe de skal spille der, men kigger man på holdene så har de klart det bedste hold sammen med Argentina, så derfor kan man godt tillade sig at have en forventning om at de går videre fra gruppen.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store