Nigeria – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Nigeria er et hold man altid må have visse forventninger til. Holdet er oftest bygget op af erfarne spillere og har masser af erfaring fra tidligere slutrunder.

Hvis du ikke allerede har set Nigerias nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Nigerias vej til VM 2018

I Nigeria’s vej til VM var de oppe imod modstandere som Zambia, Swaziland, Cameroon og Algeriet. De gik igennem kvalifikationen med 6 sejre, 1 uafgjort med Cameroon og et nederlag på udebane til Algeriet.

Profiler på Nigeria landshold

Profiler der er værd at holde ekstra øje med er bl.a. anføreren John Obi-Mikel der til dagligt er at finde kinesiske Tianjin Teda, men som har en fortid i Chelsea FC. Victor Moses er ejet af Chelsea, men har dog været på en række udlån fra klubben og er p.t. at finde i West Ham. Angriberen Alexander Iwobi der spiller i Arsenal og Kelechi Iheanacho fra Leicester City er naturligvis også værd at holde øje med.

Indledende kampe

Nigeria er placeret i Gruppe D sammen med Kroatien, Island og Argentina. I denne gruppe tipper vi naturligvis Argentina som den store favorit, men kampen om 2. pladsen ser meget åben ud.Kroatien må man aldrig afskrive og Island har bevist at de kan slå nærmest alle og enhver.

Vores forventninger til Nigeria

Hvis Nigeria kan lykkedes med det de er bedst til vil vi bestemt ikke afskrive dem fra at kunne gå videre fra den indledende pulje, selv om vi dog tipper dem til at ende som 3’er eller 4’er i puljen.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store