Island – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Island er en af mest fantastiske overraskelser der bare bliver ved med at imponerer og det må man virkelig have respekt for.

Hvis du ikke allerede har set Islands nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Islands vej til VM 2018

Dette er første gang Island er med ved en VM slutrunde, så endnu engang har det lille land slået rekord. Der er slet ikke nogle tvivl om at der ikke var ret mange der havde forventet de gjorde det så godt som de har gjort. De endte som nummer 1 i deres VM kvalifikations pulje over Kroatien, hvilket man må sige bare er en bedrift i sig selv.

Profiler på Islands landshold

Gylfi Sigurdsson er den klart største profil på det Islandske hold hvis man skal tage en. Han er altid garant for at leverer nogle gode præstationer både i den defensive del af spillet, men selvfølgelig også offensivt, hvor han har hans helt store kvaliteter. Det er lidt ligesom om at når han spiller for det Islandske landshold bliver han en helt anden spiller, og kan han få det til at fungerer sammen med en god holdindsats bliver de rigtig trælse at spille i mod Island.

Af spillere vi kender fra Superligaen kan nævnes bl.a Ragnar Sigurdsson, Rurik Gislasson og Björn Sigurdarsson der alle tidligere har tørnet ud for FC København.

Indledende kampe

Island er placeret i Gruppe D sammen med Argentina samt Kroatien og Nigeria.

Vores forventninger til Island

Island er kommet i en rigtig svær gruppe, og kigger man på holdene så burde de ligge nummer 4 når de 3 kampe er spillet. Man ved bare aldrig med det Islandske hold og kommer de med den gejst og spilleglæde de altid har, så er de som skrevet tidligere en rigtig træls modstander at spille i mod. Jeg tror dog desværre ikke at de har nok power oppe foran til at gå videre. Kroatien er et fantastisk hold og Argentina siger sig selv. Nigeria er heller ikke noget dårligt hold, men den kamp får de også rigtig svært ved at vinde. Island går ikke videre fra puljen, men underholdning skal vi helt sikkert nok få at se fra det Islandske landshold.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store