England – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Englænderne er nogle af dem der altid har kæmpe forventninger til sig selv, men på det seneste har de ikke fået de forventninger udfyldt. Bliver det i år de gør det?

Hvis du ikke allerede har set Englands nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her!

Englands vej til VM 2018

England havde en utrolig nem vej til VM, trods et par kampe hvor de faktisk ikke spillede særlig godt. De vandt 8 og spillede 2 uafgjort med en målscorer på 18:3. Defensiven var rigtig stærk, men som sagt spillede også mod nogle nationer som de bare skulle vinde over uden de helt store problemer, og det gjorde de også bortset fra at de havde rigtig svært ved at scorer mål, men de gik videre og det var der ikke ret meget tvivl om.

Profiler på Englands landshold

Englands allerstørste stjerne er selvfølgelig Harry Kane. Han er altid garant for en masse mål og det skal han også være i denne turnering hvis England skal have nogle chance for at gøre det godt. Harry Kane er også en angriber der arbejder begge veje så derfor er han også en vigtig brik i deres spil.

En anden spiller man også kan fremhæve er Sterling som spiller i Manchester City. Han har en fantastisk speed og denne sæson har virkelig været god for ham. Han virker til at have fundet glæden ved at spille fodbold. Det kan man se i hans spil og den fart han kommer med uden på kanten bliver rigtig svær for alle hold at dække op, så han er bestemt også en af de helt store spillere i øjeblikket

Indledende kampe

England er placeret i Gruppe G sammen med Panama samt Tunesien og Belgien.

Vores forventninger til England

Englands egne forventninger til sig selv er altid tårnhøje og personligt synes jeg det er frisk og sådan det skal være hvis man har ambitioner om at vinde noget, så skal man være fræk nok til at gå ud at sige man kan vinde det hele. Man skal da heller ikke udelukke det helt at de tager trofæet. Jeg tror så ikke at de gør det, men jeg vil ikke udelukke at England er en af de hold der kommer i semifinale.

Et bud her er at de kommer til kvartfinalen og derfra kommer de til at får det rigtig svært så et bliver ende stationen hvis i skal følge vores bud, men igen man kan aldrig vide med Englænderne. De har spillerne til at nå langt, men de plejer bare altid at gå i stå og ikke rigtig komme frem med det gode spil så kvartfinalen er buddet herfra.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store