Panama – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Panama er måske en af de nationer man ikke har den store forventning til. En ting der er helt sikkert, er at hele nationen står bag dem, da det er en fantastisk præstation de er nået til VM.

Hvis du ikke allerede har set Panamas nye landsholdsdragter, kan du gøre det lige her!

Panamas vej til VM 2018

Panama var ude i en dramatisk kamp i sidste spillerunde imod Costa Rica. De skulle bruge mindst 1 point hvis ikke de skulle være afhængige af andre hold, men noget overraskende slog de selv Costa Rica og dermed gik de videre på den sidste plads i deres gruppe.

Profiler på Panamas landshold

Profilerne er ikke mange på Panamas landshold, det er vist ikke nogen store hemmelighed. Det bliver klart en holdperformance hvis de skal levere et godt resultat. De har dog en enkelt spiller som måske stikker lidt mere frem end alle de andre Blas Perez.

Blas Perez har lavet 11 mål under VM-kvalifikationen og derfor må hans ses som deres største profil.

Indledende kampe

Panama er placeret i Gruppe G sammen med England samt Belgien og Tunesien.

Vores forventninger til Panama

Forventningerne skal vi være helt ærlige og sige der ikke er særlig store. Det kan vi vist godt sige uden at fornærme nogle. De er også kommet i en rigtig svær gruppe, hvor de skal møde England og Belgien. Jeg forventer ikke at de går videre, men jeg forventer at vi kommer til at se en nation med kæmpe glæde og gå på mod. Det er en nation som ikke altid er med når det gælder de store slutrunder, så de må også være rigtig glade for de er med. Jeg tror på de måske kan få en enkelt sejr ved VM, også slutter det også der, men bare det at de er med i denne omgang tror jeg også at hele nationen og deres landshold ser som en kæmpe gave.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store