Tunesien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Tunesien er måske en af de nationer man ikke har den store forventning til. En ting der er helt sikkert, er at hele nationen står bag dem, da det er en fantastisk præstation de er nået til VM.

Hvis du ikke allerede har set Tunesiens nye landsholdsdragter, kan du gøre det lige her.

Tunesiens vej til VM 2018

Tunesien spillede sig videre i sidste spillerunde hvor de spillede uafgjort imod Libyen. Der var kæmpe drama i kampen, og mange tilskuere kiggede hele tiden på deres telefoner fordi der var et andet resultat der skulle gå hjem når de nu kun spillede uafgjort. Det andet resultat var heldigvis med dem og derfor kan de kalde sig deltager ved det kommende VM.

Profiler på Tunesiens landshold

Vi har igen at gøre med en af de nationer som skal gøre det som et hold hvis de skal vinde nogle kampe ved VM.

Hvis man skal sige en profil må det være Msakni, som altid giver sig 100 procent når han spiller. Han er en spiller som er en fighter også scorer han også et par mål, så han skal helt sikkert være med til at fører Tunesien frem, hvis de skal have nogle forhåbninger om at vinde en kamp

Indledende kampe

Tunesien er placeret i Gruppe G sammen med England samt Belgien og Panama.

Vores forventninger til Tunesien

Forventningerne til Tunesien er ikke særlig store. De har ikke rigtig nogle spillere som man tænker kan gøre den helt store forskel i mod hold som Belgien og England. Tunesien kan godt være en af de hold som ikke henter nogle point i de 3 kampe de får, men det sted hvor der er muligheder er imod Panama, men Panama ser jeg bare stærkere end Tunesien.

Der kan ikke være nogle tvivl om at det er kæmpe stort de er med, og det tror jeg også at vi kommer til at se på både spillere, og fans som tager med derned. Jeg tror på at de ryger ud i gruppespillet, men som sagt er det kæmpe stort for Tunesien.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store