Belgien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Belgien er en af de helt store outsider til at vinde dette års udgave af VM. Det blive rigtig spændende at se hvad de kan udrette, med det fantastiske hold de har.

Hvis du ikke allerede har set Belgiens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Belgiens vej til VM 2018

Belgiens vej til VM har aldrig nogensinde været i fare. De vandt 9 og spillede 1 uafgjort i deres 10 kampe, med en målscorer på 43:6. Det var et Belgien hold der var rigtig godt kørende og som vi kan se på deres målscorer så var det også et Belgien hold der var i god stand på defensivt og offensivt.

Profiler på Belgiens landshold

Der er rigtig mange profiler på det Belgiske landshold i øjeblikket, men hvis man skal vælge nogle ud vil det selvfølgelig være Eden Hazard, Kevin De Bruyne, og Lukaku.

Hvis vi skal tage anføreren Eden Hazard først, så er han bare vigtig i det offensive spil og spillet indtil angriberen. Han er en af de spillere der griber momentet når det kører godt for ham, ellers kan han godt komme til at gemme sig lidt, så derfor er det rigtig vigtig for Eden Hazard at han i år, nu har et par andre spillere der er mindst ligeså farlige som ham, så det ikke kun bliver ham de andre hold skal tænke på.

Kevin De Bruyne har haft en fantastisk sæson hos Manchester City. Jeg tror han bliver brugt lidt mere offensivt på det Belgiske hold, og dermed kommer han også til at have en stor rolle i hvordan spillet skal fordeles rundt, og hvordan Belgien kommer til at angribe, så det pres ligger der også på en farlige midtbanespiller.

Den sidste Lukaku, har været et bæst hos Manchester United i denne sæson, og med en god slutrunde også til ham så er der ikke nogle der ved hvor det kan fører hen for Belgien, for der kommer helt sikkert en masse indlæg til ham, som han skal være parat på. Lukaku er rigtig vigtig hos Belgien da de ikke har så mange andre angribere der er gode i tiden

Indledende kampe

Belgien er placeret i Gruppe G sammen med Panama samt Tunesien og England.

Vores forventninger til Belgien

Belgien er en af de mandskaber der kan gå hele vejen og tage trofæet, hvis det hele bare svinger. Der er slet ikke nogle tvivl om deres kvaliteter på spillerne, og som hold. Belgien har bare ikke været gode til slutrunder de seneste par gange, men i år virker deres hold mere modent og det kommer vi helt sikker til at se. De kommer til at kæmpe med England om at blive nummer 1 i deres gruppe, og hvis man skal være helt ærlig der så kan jeg ikke se hvorfor de ikke skulle kunne slå England, som heller ikke altid er skarpe når de kommer til slutrunder. Jeg vil faktisk strække mig så langt og sige at Belgien har en meget stor chance for at komme i semifinalen, hvis det hele svinger om sagt, men realistisk tror jeg bare at dette hold her kan komme til at udrette store ting. Der er også nogle spillere på det Belgiske landshold der skal ud at vise sine kvaliteter til hele verden, da nogle af dem gerne vil til en anden klub, så en semifinale til Belgien er indenfor rækkevidde, og et godt bud.

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store