Iran – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Iran er også en af de hold som man måske ikke forventer sig så meget af, men et Iranske hold kommer helt sikker med en kæmpe selvtillid, og som vi kender dem med masser af energi på banen.

Hvis du ikke allerede har set Irans nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Irans vej til VM 2018

Iran gik rimelig nemt videre fra deres gruppe af, men vi må også være ærlige at sige at deres modstandere ikke var de bedste, så forventningen til at de gik videre var egentligt ganske stor. De gik også videre som nummer 1 i deres pulje uden at tabe en eneste kamp, og en målscorer på 10-2.

Profiler på Irans landshold

Sardar Azmoun er Irans klart største stjerne. Han er en spiller de altid forventer en del af og har en masse kvalitet når vi snakker om hans dribler færdigheder. Han hurtig kan også bringe alles forsvar i ubalance, så generelt bare en rigtig dygtig spiller som vi kommer til at se meget til når VM begynder.

Indledende kampe

Iran er placeret i Gruppe B sammen med Portugal samt Marokko og Spanien.

Vores forventninger til Iran

Iran er også et hold hvor vi selvfølgelig med alt respekt for deres landshold kan tillade os ikke at have de store forventninger til. Jeg kunne godt forestille mig at de ville ende sidst i deres gruppe, da den faktisk er rimelig hård. De møder to af de rigtig stærke hold og et Marokko hold som bestemt også har noget de kan tilbyde, så derfor er jeg ret sikker på at de ikke komme til at klare sig særlig godt, men oplevelse igen er vildt fed for et landshold som Iran.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store