Spanien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Spanien er en af favoritterne til at vinde VM, og med deres fantastiske pasnings fodbold skal man aldrig sige aldrig.

Hvis du ikke allerede har set Spaniens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Spaniens vej til VM 2018

Spanien gik meget flot igennem deres pulje med 9 sejre og 1 enkelt uafgjort, med en målscorer på 36-3, hvilket man må sige er ganske fint. Den eneste uafgjort kom i mod Italien på udebane, og ellers blev det som skrevet ovenover bare nogle store sejre til det spanske landshold. De havde ikke de store problemer med at gå videre som nummer 1.

Profiler på Spaniens landshold

Vi vælger at gå med to Real Madrid spillere Sergio Ramos og Isco. Ramos er Spaniens anfører og alle ved hvilken profil han er på det spanske landshold. Alle de andre hold de skal spille i mod, kan heller ikke vide sig sikker nogle sinde på dødbolde når Ramos er inde. Den anden er Isco og ham vælger jeg fordi han var fantastisk i alle kvalifikations kampene. Den spillestil Spanien har hvor de skal spille meget boldbesiddende er lige noget for Isco og derfor tror jeg også at vi kommer til at se en Isco i hopla.

Indledende kampe

Spanien er placeret i Gruppe B sammen med Portugal samt Marokko og Iran.

Vores forventninger til Spanien

Spanien har vundet VM før og det kan de gøre igen, hvis deres hold rammer en god turnering, så er der vist ikke ret meget tvivl om at de har en chance for at vinde det hele. Jeg tror dog ikke at de kommer til at vinde dette års udgave af VM. Jeg tror de kommer til semifinalen, men der er bare så mange gode hold, som lige har en ekstra kvalitet som Spanien ikke kan være med på, men en semifinale er buddet herfra.

 

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store