Portugal – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Portugal er de forsvarende Europamestre og dermed kan man godt tillade sig at have ganske store forventninger til dem.

Hvis du ikke allerede har set Portugals nye landsholdstrøjer kan du gøre det lige her

Portugals vej til VM 2018

Portugal vandt alle deres kampe i deres gruppe udover den første kamp hvor de ikke havde Cristiano Ronaldo med. Ellers bestod det af store sejre i mod nogle forholdsvis små hold og specielt Cristiano Ronaldo var godt kørende. Det blev dog først endeligt afgjort i den sidste kamp imod Schweiz hvor de skulle vinde efter at havde tabt den første kamp imod dem.

Profiler på Portugals landshold

Når man snakker om Portugal så skal man selvfølgelig nævne Cristiano Ronaldo. Han har båret det portugisiske landshold i mange år og det tror jeg også at alle omkring Portugal forventer at han skal igen. Han er bare den helt store stjerne, men man skal også nævne en Bernado Silva som spiller i Manchester City i denne sæson, og der gør han det også ganske fint. Han er en af de spillere der skal hjælpe anføreren Cristiano Ronaldo med at Portugal får succes.

Indledende kampe

Portugal er placeret i Gruppe B sammen med Spanien samt Marokko og Iran.

Vores forventninger til Portugal

Portugal er de forvarende Europamestre så derfor kan man med rette have nogle forventninger til dem. Deres gruppe burde være overkommelig at komme videre fra, men som 1’er er jeg ikke helt sikker på at de kan.

De møder et stærkt Spansk hold, som de efter min mening kommer til at kæmpe om førstepladsen med.

Vi tror som sagt at de kommer videre fra gruppen, men derfra vil vi mene at alt kan ske. Vi vælger dog alligevel at gå så langt at sige at de kommer til kvartfinalen, fordi Cristiano Ronaldo nok skal levere, og så kan alt ske. Han er dog også ved at være lidt oppe i årene Ronaldo og møder de Frankrig, Brasilien, Argentina så tror vi ikke at de kan gå videre.
Kvartfinalen er umiddelbart forventningerne til Portugal.

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store