Euro 2020

Mexico – VM 2018

De Mexicanske drenge er næsten altid at finde ved slutrunder, så derfor bliver det som sædvandelig altid rigtig spænende at se hvordan de klarer sig.

Hvis du ikke allerede har set Mexicos nye landsholdsdragter, kan du gøre det lige her

Mexicos vej til VM 2018

Mexico spillede sig sikkert videre fra deres pulje af i VM-kvalifikationen. De endte nummer 1, med 5 point foran Costa Rica, og en målscorer på 16:7. Der var aldrig nogle tvivl om at de skulle med, fordi de tabte kun en enkelt kamp så det var en sikker videre deltagelse fra det Mexicanske landshold.

Profiler på Mexicos landshold

Mexicos helt store stjerne er Javier Hernandez som altid er garant for at lave mål på landsholdet. Han er kommet til England igen, hvor man ikke ligefrem kan sige det går særlig godt for ham. Jeg tro dette VM er en mulighed for at til at komme væk fra West Ham og søge nye muligheder, så derfor er jeg ret sikker på at han nok skal være 100 procent klar til slutrunden. Han er også den der skal lave deres mål så det er klart den største profil

Indledende kampe

Mexico er placeret i Gruppe F sammen med Tyskland samt Sverige og Sydkorea.

Vores forventninger til Mexizo

Mexico er altid garant for en kamp eller to hvor de spiller rigtig godt, men helt tæt på titel kommer de nok ikke. Jeg tror det bliver spænende at se om de kan klare sig videre som nummer 2 i deres pulje, for der er vist ikke ret meget tvivl om at Tyskerne tager førstepladsen.

Andenpladsen er en helt anden sag. Den skal de kæmpe i mod to hold som jeg synes er meget jævnbyrdige med Mexico så det bliver meget spænende. Jeg tror på at Mexico kan komme videre fra puljen som nummer to, men det er så også der, det slutter. Mexico er ikke det hold de har været, men derfor skal de helt sikkert nok komme til at give alle os en god oplevelse.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store