Brasilien – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Brasilien er en af de helt store profiler ved dette års VM. De kommer med nogle kæmpe profiler og en masse mennesker inklusiv det Brasilianske landshold som har kæmpe forventninger til dette VM.

Hvis du ikke allerede har set Brasiliens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Brasiliens vej til VM 2018

Brasilien var ganske enkelt overlegne, da de spillede kvalifikationen. De endte nummer 1 – 10 point foran nummer 2, så derfor er der vist ikke ret meget tvivl om at de er klar til VM og de kommer med en utrolig stærk trup.

Profiler på Brasiliens landshold

Brasilien har rigtig mange stærke spillere, men når man snakker om det Brasilianske hold skal man selvfølgelig nævne Neymar. Han er bare altid god når han spiller på det Brasilianske landshold. Kan de få Neymar til at præstere som vi kender ham så har de godt nok nogle stærke kort på hånden. Neymar er klart manden der skal fører dem frem offensivt, men kigger vi på den defensive del er Thiago Silva. Han er en leder og bliver rigtig vigtig i den defensive ende.

Indledende kampe

Brasilien er placeret i Gruppe E sammen med Schweiz samt Serbien og Costa Rica.

Vores forventninger til Brasilien

Der er kæmpe forventninger til Brasilien. Neymar er skadet i øjeblikket og er tvivlsom til at VM, men kommer han med så er der vist ikke ret meget tvivl om at de er en af de helt store favoritter. Jeg forventer faktisk også at Brasilien vinder fordi de netop har klasse spillere på hver eneste position. En anden grund er også fordi de har vist nu i rigtig mange kampe at selvom de har klasse spillere på alle pladser så spiller de stadigvæk godt sammen. De virker mere motiveret end nogensinde. Brasilien er for mig den helt store favorit og derfor vil det ikke undrer mig hvis de går hen at vinder det hele, så Brasilien er helt klart den helt store profil.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store