Costa Rica – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Costa Rica er selvfølgelig klar til VM i denne omgang og det bliver meget spænende at se om de kan præstere en flot præstation som de gjorde sidste gang.

Hvis du ikke allerede har set Costa Ricas nye landsholdsdragter, kan du gøre det lige her.

Costa Ricas vej til VM 2018

Costa Rica gik sikkert videre fra deres pulje af i VM-kvalifikationen sammen med Panama og Mexico. De blev nummer 2 med en målscorer på 14:8, hvilket man ikke kan sige der er prægende, men det er stadigvæk en ganske solid målscorer og nok til at gå videre.

Profiler på Costa Ricas landshold

Deres målmand hedder Keylor Navas og han spiller til dagligt i Real Madrid. Han er supervigtig for at de kan komme til at vinde nogle kampe da han står nede og vogter buret. Han er en af de bedste målmænd i verden så derfor er det selvfølgelig nemt at sige han skal præstere på højt niveau hvis de skal vinde kampe og præsterer godt.

En anden spiller vi også kan nævne er Bryan Ruiz. Han er efterhånden kommet op i alderen, men derfor er han stadigvæk en af de allerbedste spillere på landsholdet. Han er en af de spillere som altid er garant for at skabe en masse offensiv fodbold og det kommer vi også til at se.

Af spillere vi kender fra Superligaen kan nævnes Cristian Bolaños, Bryan Oviedo og Cristian Gambos der alle tidligere har tørnet ud for bl.a. OB, FC Nordsjælland og FC København.

Indledende kampe

Costa Rica er placeret i Gruppe E sammen med Brasilien samt Serbien og Schweiz.

Vores forventninger til Costa Rica

Forventningerne til Costa Rica er ikke særlig høje, de har bare ikke et særlig godt hold hvis man kigger på alle de andre hold. Jeg er ikke sikker på at de kan gå videre fra deres pulje, fordi de spiller i mod nogle rigtig stærke modstandere, så derfor tror jeg på at de måske han hente en enkelt sejr også er der vist ikke så meget at gøre mere, men bare det de er kommet med er bare rigtig godt.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store