Schweiz – VM 2018

Køb dine Superliga fodboldtrøjer her!

Schweiz ligger nummer 8 på FIFA’s verdensrangliste så man kan godt tillade sig at have lidt forventninger til dem, så det bliver rigtig spændende at følge deres fremgang ved VM.

Hvis du ikke allerede har set Schweizs nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Schweiz vej til VM 2018

Schweiz var ude i to drabelige opgør i mod Nordirland som de vandt 1-0 samlet. Det var bestemt ikke nogen kønne kampe men de fik spillet sig videre. De var i gruppe med Portugal som de fik samme antal point, men de røg i kvalifikationen på grund af de var dårligere indbyrdes, men som skrevet tidligere kom de videre.

Profiler på Schweizs landshold

Den største profil på det Schweiziske landshold er selvfølgelig Granit Xhaka som spiller på den centrale midtbane. Han spiller til dagligt i Arsenal hvor det hele ikke kører som smurt, men når han spiller på landsholdet, har han virkelig en stor rolle. Han er manden der skal binde hele holdet sammen, så derfor er han bare så vigtig på dette hold. Du får altid en god fight når du spiller med Xhaka så hvis de skal præstere godt skal han være bindeleddet på deres hold

Indledende kampe

Schweiz er placeret i Gruppe E sammen med Brasilien samt Serbien og Costa Rica.

Vores forventninger til Schweiz

Schweiz kan man godt tillade sig at have nogle forventninger til. De har som sagt et godt hold og de ligger nummer 8 på verdensranglisten så man skal have forventninger til dem. De er dog kommet i en svær gruppe så jeg har egentligt svært ved at sige hvor langt de kommer fordi at Serbien er nok dem de kommer til at spille med omkring anden pladsen og de har altså et stærkt hold så det bliver meget tæt mellem de to hold. Brasilien må forventes at tage første pladsen, men andenpladsen er muligt men jeg tør ikke spå omkring de får den fordi de møder bare nogle rigtig stærke modstanderen, så derfor må vi lade spændingen vente lidt endnu.

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store