Euro 2020

Saudi Arabien – VM 2018

Saudi Arabien er et forholdsvis ubeskrevet blad hvis man kigger på VM. Det er ikke ret mange gange de har været med og derfor er der nok ikke så mange der kender til dem. Saudi Arabien ligger nummer 63 på FIFA’s verdens rangliste så man må sige at det er ganske flot de er gået hele vejen.

Hvis du ikke allerede har set Saudi Arabiens nye landsholdsdragter kan du gøre det lige her.

Saudi Arabiens vej til VM 2018

Inden Saudi Arabien kunne sige de også skulle med til VM 2018. Saudi Arabien var ude i en drama kamp hvor de skulle bruge 3 point i sidste kamp i mod Japan. Det lykkedes dem at vinde 1-0, på hjemmebane og dermed gå videre.

De endte med lige mange point som Australien men havde +1 bedre i målscorer, så det må man sige der var et fuldstændig sindssyg scenarie.

Profiler på Saudi Arabiens landshold

Der er vist ikke rigtig nogle tvivl om at dette landshold, med alt respekt for Saudi Arabien, så har de ikke de store profiler, men hvis man skal vælge en ud er det dog alligevel Mohammed Al-Sahlawi. Han er en rigtig dygtig spiller med bolden og har en rigtig stor mængde af fart, så de hold de skal møde skal helt sikkert være på dupperne når de møder ham.

Indledende kampe

Saudi Arabien er placeret i Gruppe A sammen med værterne fra Rusland, samt Egypten og Uruguay.

Vores forventninger til Saudi Arabien

Vi må indrømme at forventningerne til Saudi Arabien er ikke ret høje. Bare det de er kommet med til denne slutrunde er vel en sejr for dem. Vi tror de får rigtig svært ved at gå videre fra denne gruppe da de altså er i gruppe med 3 dygtige hold og vi spår dem til at få en 4 plads i gruppen.

Vi forventer dog de kommer med en kæmpe energi og en masse glæde til fodbolden, for vi må ikke glemme at det er kæmpe stort for Saudi Arabien at de er kommet helt til VM slutrunden, men videre fra gruppen tror vi dog ikke det bliver i denne omgang.

 

 

VILDE PRISER

kæmpe fodbold udsalg i nike store